Op deze pagina kunt u de ervaringen met Uitvaart de Roos lezen of uw eigen ervaring op schrijven,

 

Schrijf hier uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Marco schreef op 11 april 2019:
Vrijdag 5 april is me vader overleden en toen hebben we uitvaart de roos gebelt en en ze is gelijk gekomen en heeft ons met alles geholpen en we hebben er heel veel steun aan gehad ze regelde alles wat er geregeld moest worden en daar zijn we haar heel erg dankbaar voor echt top! Dus bij deze nogmaals bedankt namens iedereen
Harmke Hofstra schreef op 1 mei 2018:
Op vrijdag 9 maart j.l. overleed mijn moeder. Omdat we het al aan zagen komen hadden mijn vader en ik al afgesproken dat we, wanneer het zover was, Anja de Roos zouden bellen. Mijn moeder had jaren geleden een hele poos huishoudelijk werk gedaan bij de huisarts waar Anja doktersassistente was. En wat is er nu mooier dan een uitvaartbegeleider die je kent en die de overledene ook persoonlijk kende. Dus ,al was het al laat op de vrijdagavond, Anja kwam. Voor de laatste verzorging nam ze Rinnie mee. Ook erg prettig want die kennen we ook. De dagen hierna hebben we in alle rust alles voor de afscheidsdienst kunnen regelen. Vooral die rust vond ik erg prettig: het hoeft niet snel, er is alle tijd om over de verschillende onderdelen na te denken. We hebben foto's en muziek uitgezocht en het levensverhaal van mijn moeder gedeeld met Anneke die er een mooi verhaal van maakte voor de crematie. Ook Anneke kennen we al heel wat jaren en dat maakte het hele gebeuren best wel bijzonder. Geen "vreemd volk" er bij. Anja maakte ook een draaiboek zodat we precies wisten hoe de dag van het laatste afscheid zou verlopen. Erg prettig, zo'n houvast. Ook de nazorg was prima: af en toe een appje en een kopje koffie bij mijn vader om te vragen hoe het met hem ging. Kortom, wij zijn erg blij dat we de keuze voor Anja gemaakt hebben, we zouden het zo weer doen!
Sjoerd Douma schreef op 14 maart 2018:
Op 21 november 2016 overleed onze middelste zoon Ids, nadat hij de avond ervoor een zeer ernstig auto-ongeval had gehad. Een onvoorstelbare en niet uit te leggen ervaring voor ons als ouders en broers. Elke dag worden wij er aan herinnerd. De boom waartegen de auto is gebotst passeren wij dagelijks. Wij hebben direct contact gezocht met Anja de Roos, die er samen met haar zuster en Anita voor gezorgd hebben dat wij op een zeer waardige en passende manier afscheid hebben genomen van onze zoon. Hierbij zijn alle wensen en zaken zoals wij dat graag wilden volledig gerespecteerd, waardoor we nu op een goede manier terugkijken op dit afscheid. Heel moeilijk maar dat gevoel maakt het verlies iets meer dragelijk. Anja en team, bedankt!! Sjoerd & Klaske
Anita schreef op 17 oktober 2016:
Voordat mijn zusje kwam te overlijden heb ik eerst een gesprek met Anja gehad om dingen door te spreken toen mijn zusje kwam te overlijden meteen anja gebeld die gauw te plaatste was samen hebben wij alles gedaan en verzorgd . Ben zo blij dat ik voor anja heb gekozen Soms als je iets wilt regelen met een uitvaart komt er meestal als je gebeld hebt na een overlijden, iemand van de uitvaart maatschappij. Omdat deze aangesteld wordt, tegenwoordig en hier ben ik zo blij om hoeft dat niet meer en heb je zelf de keuze om dingen te regelen en te kiezen wat voor uitvaartzorg je wilt. Wij hebben gekozen voor Anja de Roos en dit was de beste keuze wat wij ooit hadden kunnen maken . Alles in de puntjes verzorgt en keuze aan mogelijkheden zodat het een prachtige uitvaart werd van mijn lieve zusje hier kijk ik goed op terug. Zonder Anja had ik (wij ) het niet zo super kunnen krijgen.
jan de vries schreef op 7 juni 2016:
maandag 23 mei half 7 mijn moeder overleden,anja gebeld, ze was snel ter plaatse met zus janny, waardig mijn moeder verzorgd met heel veel steun
Maaike Nolles-Douma schreef op 22 april 2016:
En dan zijn we toch weer een paar weken verder... Begin april is heit overleden na een lang ziek zijn. Wat er daarna volgde was een week van bijzondere waarde... Heen en weer geslingerd door heftige emoties, verhalen, herinneringen van vroeger en nu, praten, huilen, lachen en elkaar vasthouden. Wat waren we blij met de immens lieve steun van Janny en Anja de Roos! Mede door dit prachtige en professionele team konden wij het afscheid van heit toch als mooi beleven. Ze steunden en hielpen ons waar nodig, kwamen vaak langs en voelden daardoor haarfijn aan wanneer er even meer...... nodig was! Extra aanvulling was de mooie toespraak van Anneke Klijnstra, met zorg voor ons geschreven en verteld tijdens de dienst. Vooral ook het betrekken in de mogelijkheden rondom rouw en uitvaart was speciaal en fijn. Ook de weken erna is er contact. De nazorg is uniek en liefdevol! Heit had het zich niet beter kunnen wensen, zo mooi was zijn afscheid! Bedankt Anja en Janny de Roos
Ben Kleter schreef op 23 december 2015:
Anja en Janny, Ik ben ontzettend dankbaar voor de wijze waarop jullie de uitvaart van wijlen mijn vrouw hebben begeleid. Tot in de kleinste details was alles prima geregeld. Jullie persoonlijke betrokkenheid heeft mij enorm gesteund. Ik had er niet aan moeten denken dat een of ander groot uitvaart concern dit voor mij zo emotionele proces op zakelijke, koele wijze had afgedaan. Nogmaals bedankt mede namens ons hondje waar jullie ook zo goed voor gezorgd hebben. Ben Kleter Oudehorne.