Als we aan muziek denken bij een afscheid denken we vaak aan iets op een cd, maar wat dacht je van live muziek, hier zijn ook tal van mogelijkheden in.
Live harpmuziek tijdens uitvaart en herdenking

Live harpmuziek geeft een bijzondere en persoonlijke klank aan een begrafenis of crematie.

De muziek creëert ruimte voor datgene waar we geen woorden voor hebben. Muziek en herinneringen zijn sterk met elkaar verbonden.

Het raakt en biedt troost in de laatste momenten van het afscheid. Op professionele wijze geeft The Travelling Harp live uitdrukking aan persoonlijke wensen en houdt hierbij rekening met het unieke karakter van iedere uitvaart.

Kijk voor informatie op de website http://thetravellingharp.com

Uitvaart de Roos heeft ook de cd van Marga Medema.

harp


 

Trompet, Saxofoon en zang

folkert-hans-bg

Folkert-Hans Trompet Saxofoon en zang.

Geboren in een muzikaal nest, opgegroeid met muziek van Phil Collins en al heel jong gestart met trompet spelen.

Folkert-Hans draagt zijn passie voor muziek al zijn hele leven met zich mee.

Met zang, trompet of saxofoon maakt hij elke gelegenheid uniek en zorgt hij voor de juiste sfeer.

Folkert-Hans website: www.folkert-hans.nl

06 143 493 27

info@folkert-hans.nl


“Een uniek afscheid, met de Schotse Doedelzak”

Weleens gedacht aan Schotse uitvaartmuziek? De gevoelige, emotionele klanken van een Schotse Doedelzak bij een crematie of begrafenis?

Of uitvaartmuziek op de begraafplaats, een traditioneel afscheid met een kenmerkend geluid? De dragende klanken van de schotse doedelzak, maken van elke crematie of begrafenis een unieke en waardevolle herinnering.

De Schotse Doedelzakspeler van de band “The Mylesbrothers” verzorgt op professionele wijze live muziek en beschikt over een passend repertoire als het gaat om uitvaartmuziek.

De muzikale begeleiding op een uitvaart wordt vaak verzorgd door één doedelzakspeler. Indien gewenst is het mogelijk meerdere doedelzakspelers, met of zonder drummer, de uitvaart te laten verzorgen.

Denny Myles heeft een website uitvaartdoedelzakspeler.nl en ook een you tube kanaal om muziek te luisteren en te bekijken.www.youtube.com/user/Uitvaartdoedelzak

doedelzak