Wel of niet verzekerd, te alle tijde kunnen wij het afscheid voor u regelen. 

 

Heeft u een uitvaartverzekering? Het maakt niet uit waar u verzekerd bent, wij kunnen voor u het afscheid begeleiden. 

Het is goed te weten dat u met elke uitvaartverzekering terecht kunt bij iedere uitvaartbegeleider. Kiest u voor onze begeleiding dan heeft u overal een vrije keuze in en hoeft niks standaard. Voor onze begeleiding rekenen wij een vast honorarium en voor de afgenomen goederen geldt: Onze prijs, is uw prijs. Na de uitvaart ontvangt u van ons de nota met bijgevoegd de originele nota’s van onze leveranciers. Wij zijn onafhankelijk en niet aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij en dit geeft u het grote voordeel dat u vrije keuzes heeft met betrekking tot het uitzoeken van kist, bloemen, rouwauto etc.

Heeft u een natura verzekering afgesloten dan bent u verzekerd voor een pakket aan diensten en goederen. Kiest u voor onze begeleiding en maakt u geen gebruik van deze diensten dan zal de verzekeraar u een bepaald bedrag uitkeren. De hoogte van dit bedrag kunt u vinden op de polis.
Heeft u een kapitaalverzekering afgesloten, dan wordt er een van tevoren vast bepaald bedrag uitgekeerd, ongeacht welke begeleider u kiest. Legt u alvast, voordat wij komen, uw polissen klaar, dan kunnen wij u de zorg uit handen nemen en dit voor u uitzoeken en afhandelen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

 

En ook zonder verzekering kunt u natuurlijk bij ons terecht!

 

 

 

 

   

geld uitvaart